Restaurant

Inițial primeam oaspeții în căsuţa vinificatorului și pe terasa cu o privelişte frapantă a podgoriilor în faţă, dat fiind faptul că numărul doritorilor de fiecare dată era în creştere a apărut necesitatea unui spaţiu mai mare. Astfel, am încercat a transpune aceeași atmosferă casnică și senzație de ospitalitate într-un restaurant spațios şi confortabil, construcţia căruia a fost finalizată pe 31 mai in anul 2013.

În timpul construcției restaurantului am încercat să fructificăm maximal comuniunea cu natura. Fereastra cu vedere panoramică spre valea pe care sunt aşternute podgoriile de viţă de vie, umple încăperea cu lumină naturală, aceasta în concordanţă cu tavanele înalte și interiorul în stil Provence cu motive tradiţionale vă va cufunda în atmosfera unică şi luxuriantă a meleagurilor Moldovei.

În bucătăria noastră, am adunat cele mai bune rețete autohtone, care sunt preparate numai din produse locale, iar piesa de rezistenţă a întregii sărbători sunt plăcintele cu brănză, incontestabil de fine şi incredibil de delicioase, gătite cu dragoste de către mama noastră.

În momentul de față, primim oaspeții în mare parte cu programări în prealabil, dar pe viitor, atunci când va fi finalizată construcţia pensiunii, restaurantul va fi deschis în fiecare zi de la 9:00 până la 22:00.

Meniul Nostru

Toate bucatele sunt pregătite din productele autohtone, reg. Stefan Voda, s. Crocmaz

Mic dejun: 9:00-11:00

Prănz: 12:00-15:00

Cină: 18:00-21:00

V-ar Mai Putea Interesa

Restaurant Et Cetera

Meniul Nostru