Cum puteți rezerva și politica de anulare

Acum puteți rezerva o cameră la pensiunea Et Cetera direct pe site utilizând un card de credit/debit Visa sau MasterCard.

Pentru a utiliza acest serviciu, trebuie să efectuați 5 pași simpli:

1. Alegeți una dintre cele trei opțiuni: cameră single, cameră dublă, cameră dublă + extra

2. Selectați datele sejurului dvs. și faceți clic pe “REZERVAȚI ACUM”

3. Completați câmpurile obligatorii pe pagina care se deschide.

4. Completați un formular de plată prin card de credit / debit

5. Veți primi o chitanță electronică cu numărul de rezervare, care va trebui să îl prezentați la sosire.

Politica de livrare

Rezervările efectuate sunt un contract civil obligatoriu între dvs. (sau reprezentantul dvs. legal) și Noi (Et Cetera Wine SRL), care intră în vigoare atunci când acceptăm și confirmăm rezervarea dvs. și după ce primim plata integrală specificată în cecul electronic.

Rezervările trebuie efectuate doar cu un card de credit / debit valabil.

După confirmarea rezervării, veți primi un număr special pe e-cec la adresa dvs. de e-mail. Acest număr trebuie salvat și va fi utilizat la verificarea sau anularea rezervării.

În cazuri speciale sau în situații neprevăzute, dacă nu vă putem furniza numărul solicitat, vi se va oferi o opțiune alternativă sau rambursarea integrală a sumei pe card.

Politica de anulare

Check-in: 14:00 Check-Out: 12:00

Check-in-ul mai devreme decât ora stabilită sau check-out-ul mai târziu decât ora stabilită trebuie anunțate/discutate cu personalul în prealabil.

Dacă anulați rezervarea cu 7 sau mai multe zile înainte de check-in, suma completă va fi rambursată pe cardul Dvs.

Suma echivalentă cu o ședere de o noapte în fiecare cameră închiriată este nerambursabilă dacă anulați rezervarea cu mai puțin de 7 zile înainte de sosire.

Întreaga sumă plătită de dvs. este irevocabilă, în cazul în care nu ați apărut la recepția casei de oaspeți în ziua convenită.

Ne rezervăm dreptul de a anula rezervarea în cazul oricăror probleme tehnice. În acest caz, întreaga sumă va fi returnată pe card.