Pe parcursul întregului an alături de voi va lucra și familia Luchianov - o noua generație de vinificatori - doi frați, creatorii vinurilor sub brăndul Et Cetera. Vinul va fi ținut sub controlul vinificatorilor, care sunt responsabili pentru produsul final.Veţi parcurge întregul proces - de la strîngerea strugurilor maturaţi, pînă la îmbuteliere şi etichetare. Veți acumula experiență într-o cramă modernă, dotată după ultimele standarte internaţionale.
Vi se va pune la dispoziţie un butoi de vin, care ulterior va fi turnat în 300 de sticle de vin exclusivist, etichetate sub brand-ul dumneavoastră. Aveţi toată libertatea în a vă crea eticheta care să vă reprezinte cel mai bine.Împreună vom defini tipul și stilul de vin pe care să îl creați. Experții vor alege soiurile de struguri corespunzătoare. Vom crea un plan de vinificație, ținând cont de dorințele dumneavoastră cu privire la gradul de implicare în procesul de producere, determinînd numărul de vizite și programul lor.
Etapa I
- Culegerea strugurilor, zdrobirea, îndreptarea la fermentare în perioada lunii septembrie pînă la mijlocul lunii octombrie.
- Combinat cu un program de divertisment în stil național și un prânz sau cină festivă lîngă vie.
- La cerere, participanților li se poate oferi un program folcloric și costume naționale.
Etapa II
A doua vizită - în luna decembrie participanții proiectului vor decanta vinul de pe drojdii și îl vor pune la maturare în butoaie de stejar.
Etapa III
A treia vizită - turnarea vinului și etichetarea. În timpul vizitei de final absolvenții proiectului vor turna vinul în sticle și vor lipi etichetele manual, special concepute, care includ marca companiei pe care o reprezintă.
Vom fi bucuroși să vă răspundem la întrebările suplimentare ce țin de proiect: