ECHIPA ETC
Inițial primeam oaspeții în căsuţa vinificatorului și pe terasa cu o privelişte frapantă a podgoriilor în faţă, dat fiind faptul că numărul doritorilor de fiecare dată era în creştere a apărut necesitatea unui spaţiu mai mare. Astfel, am încercat a transpune aceeași atmosferă casnică și senzație de ospitalitate într-un restaurant spațios şi confortabil, construcţia căruia a fost finalizată pe 31 mai 2014.
În timpul construcției restaurantului am încercat să fructificăm maximal comuniunea cu natura. Fereastra cu vedere panoramică spre valea pe care sunt aşternute podgoriile de viţă de vie, umple încăperea cu lumină naturală, aceasta în concordanţă cu tavanele înalte și interiorul în stil Provence cu motive tradiţionale vă va cufunda în atmosfera unică şi luxuriantă a meleagurilor Moldovei.
În bucătăria noastră, am adunat cele mai bune rețete autohtone, care sunt preparate numai din produse locale, iar piesa de rezistenţă a întregii sărbători sunt plăcintele cu brănză, incontestabil de fine şi incredibil de delicioase, gătite cu dragoste de către mama noastră.
Inițial primeam oaspeții în căsuţa vinificatorului și pe terasa cu o privelişte frapantă a podgoriilor în faţă, dat fiind faptul că numărul doritorilor de fiecare dată era în creştere a apărut necesitatea unui spaţiu mai mare. Astfel, am încercat a transpune aceeași atmosferă casnică și senzație de ospitalitate într-un restaurant spațios şi confortabil, construcţia căruia a fost finalizată pe 31 mai 2014.
citește mai mult.BUCATE DIN MENIU
În bucătăria noastră, am adunat cele mai bune rețete autohtone, care sunt preparate numai din produse locale, iar piesa de rezistenţă a întregii sărbători sunt plăcintele cu brănză, incontestabil de fine şi incredibil de delicioase, gătite cu dragoste de către mama noastră.
Atmosfera