Food Photography Master Class cu Et Cetera

Din 11 până pe 13 martie, în Gastrobar și Grill do Brasil, cu sprijinul Et Cetera Wine a avut loc Food Photography Master Class realizat de binecunoscutul fotograf Aleksandr Slyadnev. În acest week-end alături de un grup de fotografi profesioniști, bloggeri, restauratori și iubitori ai gătitului și fotografiatului, am încercat a deprinde arta fotografiei culinare.

Special pentru voi am selectat cele mai reprezentative fotografii ale capodoperelor gastronomice a bucătarului-șef și vinurile Et Cetera, care cel mai bine se potrivesc cu ele.

În centrul atenției a fost Affinite 2014 cu un buchet unic de primăvară. Acest vin creează o alinață perfectă cu fructele de mare, în special cu midiile în sos de tomate.

DSC_1085

Pentru cei ce preferă vinul în detrimentul preparatelor, combinația perfectă ar fi Affinite îmbinat cu gustări din cașcaval dur și gem.

DSC_1218

Iar pentru iubitorii de deserturi fine, cheesecake-ul cu coacaze sau tarta cu ciocolată și alune, cu un pahar de acest deosebit vin cupajat, va servi o completare perfectă a mesei.

DSC_1203

DSC_1166

Pentru consumatorii de carne combinația ideala este friptura Rib Eye împrenă cu un bogat buchet picant precum Carmenere 2013.

DSC_1159

Iar cei care nu au încercat noul cupaj de categorie Premium: Serendipity 2013,  sunt liberi să-l combine cu un mini-bruschette cu rosii uscate la soare și Pesto de casă recomandate de Natalia Matiescu.

DSC_1132

Dorim să mulțumim partenerilor noștri, organizatorilor, precum și tuturor celor care au participat la această călătorie minunată în lumea  fotografiei culinare!

Share this blogpost