Vinarie Et Cetera

Inițial primeam oaspeții în căsuţa vinificatorului și pe terasa cu o privelişte frapantă a podgoriilor în faţă, dat fiind faptul că numărul doritorilor de fiecare dată era în creştere a apărut necesitatea unui spaţiu mai mare. Astfel, am încercat a transpune aceeași atmosferă casnică și senzație de ospitalitate într-un restaurant spațios şi confortabil, construcţia căruia a fost finalizată pe 31 mai in anul 2013.
În timpul construcției restaurantului am încercat să fructificăm maximal comuniunea cu natura. Fereastra cu vedere panoramică spre valea pe care sunt aşternute podgoriile de viţă de vie, umple încăperea cu lumină naturală, aceasta în concordanţă cu tavanele înalte și interiorul în stil Provence cu motive tradiţionale vă va cufunda în atmosfera unică şi luxuriantă a meleagurilor Moldovei.
În bucătăria noastră, am adunat cele mai bune rețete autohtone, care sunt preparate numai din produse locale, iar piesa de rezistenţă a întregii sărbători sunt plăcintele cu brănză, incontestabil de fine şi incredibil de delicioase, gătite cu dragoste de către mama noastră.

În momentul de față, primim oaspeții în mare parte cu programări în prealabil, dar pe viitor, atunci când va fi finalizată construcţia pensiunii, restaurantul va fi deschis în fiecare zi de la 9:00 până la 22:00.

Proprietarul si vinificatorul sef

Alexandru Luchianov

De cum am văzut aceste locuri, am realizat că sunt perfecte pentru a planta vița de vie. Cu fiecare zi de pregătire a terenului deveneam tot mai atașat de acest spațiu pitoresc. Fără ezitare îmi dedicam toată energia și puterile pentru a insufla viață domeniului. Când îți duci traiul în mijlocul naturii, înconjurat de plantații de viță de vie, acest lucru te inspiră să creezi ceva valoros. Am fost foarte surprinși când în timpul prelucrării pămîntului au fost găsite niște artefacte, acest loc cîndva a fost o așezare omenească, locuitori cărei aveau drept îndeletnicire cultivarea strugurilor. Noi suntem urmașii lor , continuitatea, noi suntem... Et Cetera în esență!

Share this blogpost