et cetera
et cetera
  • The Wines
  • Guest House
    • Pool
  • Sejur
  • Despre Noi
  • Blog
  • Crush & Press
  • Contacts
  • Română
    • Engleză
    • Rusă
  • Wine Tour
  • Restaurant
Prima pagină / Rooms

Rooms

Afișez toate cele 6 rezultate

  • Camera Dubla Aero Hotel

    From 2.400,00 MDL per night
    Citește mai mult
  • Camera Dubla Wine Hotel

    From 1.900,00 MDL per night
    Citește mai mult
  • Camera Family Aero Hotel

    From 3.100,00 MDL per night
    Citește mai mult
  • Camera Single Aero Hotel

    From 2.000,00 MDL per night
    Citește mai mult
  • Camera Single Wine Hotel

    From 1.900,00 MDL per night
    Citește mai mult
  • Substituent

    Double Room + Extra Bed and Breakfast for Kid

    From 1.550,00 MDL per night
    Citește mai mult
et cetera
  • The Wines
  • Guest House
    • Pool
  • Sejur
  • Despre Noi
  • Blog
  • Crush & Press
  • Contacts
  • Română
    • Engleză
    • Rusă
  • Wine Tour
  • Restaurant

“Et Cetera” is represented by a group of enthusiastic young people whose purpose is to grow fine grapes and to produce wines of uniquely Moldova character.

Socials

Phones:

Mon-Sat: 9:00 - 18:00
+373 79 050 587
(booking)

tourism@etcetera.md

Terms

  • Delivery Policy
  • Refund Policy
  • Terms of Use
  • Privacy Policy

Address

Republic of Moldova, Stefan Vodă region, Crocmaz village (the Winery);
SRL ET CETERA WINE
IDNO 1013608000265

We accept:
visa&mastercard

© 2020 Et cetera, All rights Reserved
To Top

Meniul Nostru

În meniul restaurantului Et Cetera sunt incluse preparate din carne şi peşte de înaltă calitate precum şi plăcintele de casă marca Et Cetera.

Iar vinul nostru va garanta succesul prânzului sau cinei dumneavostră.

Bronează
APERITIVE
  • Plăcintă Et Cetera cu brinza/ cartofi (250g)
  • Pate de casa Cuvee Rouge (125g)
  • Terin de somon (120g)
  • Păstrav marinat cu sos din midii (150g/50g)
  • Salată Mix Et Cetera cu ardei copți, roșii și brânză (200g)
  • Salată Chardonnay cu buratta și mousse de avocado (125g/100g)
  • Humus clasic cu falafeli (225g)
  • Ciabatta Fondue (cu unt condimentat și cașcaval) (300g)
  • Cașcaval Camamber sau Brie, copt in aluat cu pere caramelizate (140g)
SUPA ZILEI
  • Supă bogată de vită (220g)
  • Supă de linte cu legume (220g)
MENIU PRINCIPAL
  • Iepure înăbușit în vin alb cu mămăligă pregătită cu roșii uscate (250/30/30/100g)
  • Tartă de vită cu păstăi (450g/100g)
  • Pulpa de rață cu legume coapte (280g/100g)
  • Păstrav cu legume coapte (200g/100g)
  • Gnocchi cu carne de vită marinată în vin roșu (250g)
  • Gnocchi cu parmezan si sos din trufeli (110g)
  • *Gratin de cartofi cu cașcaval (350g)
DESERT
  • Învartită dulce (250g)
  • Înghețată (iaurt/ vanilie/ ciocolată)
  • Desert Pavlova (125g)
  • *Napoleon (130g)
BĂUTURI
  • Apă minerală sau plată Dorna/ Bucovina (0,75l)
  • Compot/ Limonada (1l)
  • Ceai negru/ verde/ de plante (0,5l)
  • Cafea
  • Cappuccino