2013
Winemaker of The Year

“Et Cetera” is represented by a group of enthusiastic young people whose purpose is to grow fine grapes and to produce wines of uniquely Moldova character.
Socials
Phones:

Meniul Nostru
În meniul restaurantului Et Cetera sunt incluse preparate din carne şi peşte de înaltă calitate precum şi plăcintele de casă marca Et Cetera.
Iar vinul nostru va garanta succesul prânzului sau cinei dumneavostră.
APERITIVE
- Plăcintă Et Cetera cu brinza/ cartofi (250g)
- Pate de casa Cuvee Rouge (125g)
- Terin de somon (120g)
- Păstrav marinat cu sos din midii (150g/50g)
- Salată Mix Et Cetera cu ardei copți, roșii și brânză (200g)
- Salată Chardonnay cu buratta și mousse de avocado (125g/100g)
- Humus clasic cu falafeli (225g)
- Ciabatta Fondue (cu unt condimentat și cașcaval) (300g)
- Cașcaval Camamber sau Brie, copt in aluat cu pere caramelizate (140g)
SUPA ZILEI
- Supă bogată de vită (220g)
- Supă de linte cu legume (220g)
MENIU PRINCIPAL
- Iepure înăbușit în vin alb cu mămăligă pregătită cu roșii uscate (250/30/30/100g)
- Tartă de vită cu păstăi (450g/100g)
- Pulpa de rață cu legume coapte (280g/100g)
- Păstrav cu legume coapte (200g/100g)
- Gnocchi cu carne de vită marinată în vin roșu (250g)
- Gnocchi cu parmezan si sos din trufeli (110g)
- *Gratin de cartofi cu cașcaval (350g)
DESERT
- Învartită dulce (250g)
- Înghețată (iaurt/ vanilie/ ciocolată)
- Desert Pavlova (125g)
- *Napoleon (130g)
BĂUTURI
- Apă minerală sau plată Dorna/ Bucovina (0,75l)
- Compot/ Limonada (1l)
- Ceai negru/ verde/ de plante (0,5l)
- Cafea
- Cappuccino